St. Gall

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan St. Gall-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla St. Gall-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Haluatko tietää lisää St. Gall-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi St. Gall-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Onko St. Gall-juusto sinulle sopiva? Jatka lukemista, niin saat tietää.

St. Gall-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt St. Gall-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska St. Gall on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Tiedot St. Gall -juustosta

St. Gall -juusto on peräisin Irlannista ja sitä valmistaa Fermoy -juustoyhtiö käyttäen oman Frysun karjansa maitoa. Fermoyssa Shinnick on kehittänyt laajan valikoiman maatalousjuustoja, mukaan lukien tämä St. Gall -lehmänmaitojuusto. Juuston käsittelytekniikat ovat peräisin Sveitsistä; juustomassa lämmitetään kupariseoksessa ja leikataan erittäin ohuiksi viipaleiksi, minkä jälkeen sitä painellaan ja kylvetään suolaliuoksessa. Juusto kypsyy viisi tai kuusi kuukautta puulaatikoilla, jotka on sivelty suolaliuoksella. Juuston nimi tulee St. Gallenin luostarin läheltä Appenzellista ja se sisältää kaikki hyvän sveitsiläisen juuston ominaisuudet. Siinä on kovaksi pesty kuori, intensiivinen kultaista väriä, mausteinen aromi ja pehmeän keltainen syvä pinta, jossa on pieniä reikiä, jotka osoittavat kermaista koostumusta. Makeat maitomaut ovat pyöristettyjä paahtoleivän kaltaisilla paahdetuilla vivahteilla ja raikkaalla ja mausteisella hapokkuudella suussa. Juustoa markkinoidaan suurena (Alppijuustoa muistuttavana) 30 cm:n halkaisijaltaan, 10 cm:n korkeudeltaan ja noin 4,8 kg:n painoisena pyöränä. St. Gall -juusto ei tarvitse koristeluja, pelkkä lasillinen hyvää punaviiniä riittää. Keittiössä se sulaa hyvin walesilaiseen Rarebit-annokseen (suolaisella kastikkeella valmistettu annos, jossa sekoitetaan juustoa ja useita muita aineksia, tarjoillaan kuumana paahdetulla leivällä) sipulien tai hienonnettujen tomaattien kanssa.

✓ Irlanti