Milleens

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Milleens-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla Milleens-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Tietenkin paras tapa tutustua Milleens-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Milleens oikea valinta makusi mukaan.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Milleens-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Queso Milleens

Milleens-juustoa voidaan pitää yhtenä Irlannin mielenkiintoisimmista liotetuista kuorillisista juustoista. Norman ja Veronica Steele valmistavat sitä omalla tilallaan Länsi-Korkista. He käyttävät juuston valmistamiseen omaa karjaansa ja kahden naapuritilan lehmiä. Kaikki karja laiduntaa Mishkisin vuoristomaisemassa Atlantin rannalla. Juustot valmistetaan 1,3 kg:n ja 225 g:n pyöreiksi levyiksi. Ne kypsyvät tilalla kahden tai kolmen viikon ajan. Jotkut kaupat myyvät juustoja suoraan, kun taas toiset antavat niiden kypsyä neljästä kuuteen ylimääräiseen viikkoon.

Milleensillä on houkutteleva punaisen oranssinvärinen pesty kuori, ja sen rakenne voi vaihdella tiiviistä kermaiseen. Tuoksu, kuten liotetulta kuorijogurtista voi odottaa, muistuttaa maatilaa, mutta siinä on myös uusia kukkaisia ​​vivahteita, jotka jatkuvat mausta. Juustoa voi nauttia sellaisenaan, juustolautasella, suolakeksien ja vahvan irlantilaisen oluen kera. Sitä voi myös käyttää parsapohjaisten salaattien ja parma-kinkun kanssa.

✓ Irlanti