Le Brouère

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla Le Brouère-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Tietenkin paras tapa tutustua Le Brouère-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Le Brouère oikea valinta makusi mukaan.

Le Brouère-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Queso Le Brouère

Le Brouère on suhteellisen uusi juusto, joka on peräisin Alsacen erakkoluostarista, joka on erikoistunut Munsterin valmistukseen. Se on pääasiassa ranskalainen Gruyèren juusto, joka valmistetaan läheisessä Jurankantonissa. Nimi tulee alsacen murteessa olevasta sanasta "montage" ja viittaa Vogeesien koskemattomiin laidunmaille. Juusto valmistetaan pyöreiksi paloiksi tai epäsäännöllisen muotoisiin pyöriin, noin 10 cm paksuiksi. Se on vaalean suklaanruskea kuori, jossa on kuusen ja vuoristokorujen kuvia. Jokainen kappale on numerolla ja allekirjoituksella varustettu. Juusto on kermaisen pehmeä, tiivis koostumus ja vaaleankeltainen väri. Maku on voi- ja makea, mantelin sävyillä. Sitä voidaan käyttää hedelmien ja pähkinöiden kera kuorineen ruokailun päätteeksi tai kokkaamiseen. Se on myös erinomainen sulatettuna ja gratiinien valmistukseen.

✓ Ranska