Knockanore

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Knockanore-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Tietenkin paras tapa tutustua Knockanore-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Knockanore oikea valinta makusi mukaan.

Mitä sinun täytyy tietää Knockanore-juustosta

Knockanore-juusto on kuuluisa kansallisesti ja kansainvälisesti, ja se on saanut lukuisia kehuja siitä lähtien, kun se ensimmäisen kerran valmistettiin vuonna 1987. Juustonvalmistusprosessi alkaa tärkeimmällä raaka-aineella, raakamaidolla, joka säilyttää luonnollisen makeuden ja ruohon maut, jota niiden frisian lehmät syövät. Juusto leikataan ja pakataan käsin muotteihin ennen kypsymistä. Tämä voi kestää kuudesta kuukaudesta vuoteen.

Mausta ja koostumuksesta

Knockanore-juuston rakastettu ominaisuus on sen kiinteä ja kostea rakenne, joka on puolivälissä cheddaria ja putkea. Juustolla on pitkäkestoinen maku, jossa on kuivattujen hedelmien vivahteita ja täyteläinen kokonaisuus. Juusto on saatavilla myös eri makuvaihtoehtoina, kuten mustapippurilla ja ruohosipulilla, valkosipulilla ja ruohosipulilla sekä valkosipulilla ja yrteillä.

Muut tiedot

Knockanore-juusto on saatavilla 20 cm halkaisijaltaan olevina pyöreinä kiekkoina, joiden korkeus on 10 cm ja paino 3 kilogrammaa. Juustoa voidaan tarjoilla tuoreiden omena- tai rypälepalojen, rapean leivän ja suolakurkkujen kanssa. Sopiva juoman kaveriksi voi valita esimerkiksi pienen lasin irlantilaista omenasiideriä tai vaihtoehtoisesti Astra Sidra -siideriä. Juusto sulaa hyvin gratiineihin, paahtoleivälle tai itse tehtyyn pizzaan.

✓ Irlanti