Dream Weaver

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Dream Weaver-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Haluatko tietää lisää Dream Weaver-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Dream Weaver-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Dream Weaver-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Dream Weaver-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Dream Weaver on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Queso Dream Weaver

Tuotetietoja

Queso Dream Weaver on pastöroityä maitoa ja pesettyä kuorta oleva juusto. Sitä valmistaa Central Coast Creamery, joka sijaitsee Paso Roblesin kaupungissa San Luis Obispon piirikunnassa Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Juuston valmistaja Reggie Jones työskenteli monta vuotta tuotekehityksen ja laadunvalvonnan parissa teollisissa juustotehtaissa ennen kuin päätti perustaa oman pienimuotoisen juustontuotannon. Central Coast Creamery perustettiin vuonna 2012. Jones valitsi yritykselleen sijainnin Paso Roblesin alueelta sen läheisyyden vuoksi kukoistavalle viinialueelle sekä artisan oluiden, käsityöviskien ja sopivien ruokateollisuudenalojen kehitykselle. He jatkavat alueen määrittämistä hyvän ruuan ystävien kohteeksi!

Paikallinen juustoteollisuus

Keskirannikolla on yhä enemmän tunnettavuutta ruokamatkailukohteena ja monia käsityöjuustotehtaita tulee markkinoille. Paikallinen maitoteollisuus elää uutta nousua kuten myös käsityöjuustojen, jäätelöiden, jogurttien ja kermaisten tuotteiden pienimuotoinen tuotanto. Alueella on tärkeä maitoperinne ja Central Coast Creamery on ylpeä perinnöstään, pyrkien kunnioittamaan sitä tuottaen upeita makuelämyksiä tarjoavia juustoja! Central Coast Creameryn omistaja Reggie Jones on työskennellyt maitoteollisuudessa 26 vuotta, mutta Dream Weaver on ensimmäinen pesetty juusto, jonka he ovat valmistaneet oman yrityksensä perustamisen jälkeen. Jones kertoo halunneensa valmistaa pesettyä vuohenjuustoa jo vuosia, mutta heillä ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi kosteata kypsytyshuonetta. (Muiden juustojen vaatima ympäristö on erilainen.) Juustot jätetään kevyesti kuivatuspainon alle ja sitten niitä pestään suolavedellä kahden viikon ajan. Sen jälkeen juustot kypsyvät vielä kolme viikkoa kylmävarastoinnissa ja siirretään sitten myymälöiden tiskeille. Jones sanoo pitävänsä Dream Weaveria parasinaan kahdeksan viikon ajan, mutta se säilyy neljä kuukautta. "Minulla on ollut resepti päässäni pitkään. Tiesin, että siitä tulee hyvää, mutta se ylitti odotuksemme. Makuprofiili on upea", hän sanoo.

Makuprofiili

Muhkea vuohenmaitojuusto on voimakkaan makuinen mutta silti helposti lähestyttävä. Se on kostea kuori, ohut, hieman rapea kerros ja sisältä joustava, avoin ja yhtä pehmeä kuin untuvatyyny. Juustossa on makean vuohenmaidon, hiivan ja vaniljan aromeja, jotka seuraavat sitruunaa tai bergamottia muistuttavan voimakkaan hapokkuuden ja katkeruuden harmonisoimana. Tämä monimutkainen juusto on pehmeä, silkkisen sileä ja kuohkea, se sulaa kielelle. Olivat osittain inspiraationa tämän juuston kiehtovalle nimelle oljesta punottuset. "Etsimme aina jotain, mistä ihmiset muistavat, enkä usko, että 1970-luvulla Gary Wrightin 'Dream Weaver' -kappaleesta on tarttuvampaa", Jones sanoo. "Aina kun puhumme juustosta jonkun kanssa, he alkavat laulaa sitä." Dream Weaver on markkinoitu pyöreänä noin kilon painoisena muotona. Juuston tulee olla huoneenlämpöinen, jotta sen kaikki vivahteet tulevat esille. Sitä nautitaan pääasiassa pöytäjuustona. On suositeltavaa yhdistää Dream Weaver makeaan ja mausteiseen tomaattihilloon. "Hillo auttaa tasapainottamaan juuston täyteläisyyttä ja yhdessä ne luovat miellyttävän tasapainon makean ja suolaisen välillä." Sitä voidaan myös rikastaa lisäämällä kourallinen paahdettuja manteleita. Alueen kuiva punaviini sointuu tämän juuston kanssa.

✓ Yhdysvallat