Donatello

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Donatello-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla Donatello-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Donatello-juuston maun määräävät monet tekijät. Tutustu tarkemmin tähän upeaan juustoon, ja opit valitsemaan parhaan Donatello:n ostohetkellä.

Haluatko tietää lisää Donatello-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Tietenkin paras tapa tutustua Donatello-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Donatello oikea valinta makusi mukaan.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Donatello-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Onko Donatello-juusto sinulle sopiva? Jatka lukemista, niin saat tietää.

Donatello-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Queso Donatello

Queso Donatello, kuten nimensäkin vihjaa, on erittäin korkealaatuinen ja herkullinen juusto. Se valmistetaan Cedar Grove -juustolassa, joka sijaitsee Wisconsinin maidontuotantoalueella Plainen pikkukaupungin laitamilla. Cedar Grove on työskennellyt paikallisten maanviljelijöiden kanssa yli 100 vuoden ajan saadakseen korkealaatuista maitoa juuston valmistukseen. Juustolaa ympäröivät pienet maatilat, jotka levittyvät laaksoissa ja kietoutuvat kukkuloiden rinteille. Suurin osa näistä maatiloista toimittaa maitonsa Cedar Grove -juustolalle.

Cedar Grove -juustolassa työskentelee omistaja ja mestaripaimen Robert Wills, sekä juustotuotannon johtaja Scott Barker. Heidän tiiminsä valmistaa laajan valikoiman perinteisiä ja erikoisuusjuustoja. Cedar Grove -juustola sitoutuu vahvasti ympäristöön ja korkealaatuisen juuston valmistukseen. Vuonna 1993 se oli ensimmäinen juustonvalmistaja maassa, joka tarjosi RBGH-vapaata (bovinen kasvuhormoni) juustoa.

Tuotantoprosessi

Donatello-juusto on valmistettu 100% raakalampaanmaidosta. Sillä on kiinteä koostumus ja rikas pähkinäinen maku. Juusto kypsyy vähintään 6 kuukautta ja sen valmistustapa muistuttaa manchego-tyyppistä juustoa. Vaikka se on valmistettu lampaanmaidosta, Donatello-juustolla ei ole voimakasta makua, joka usein liitetään lampaanmaitopohjaisiin juustoihin. Sen sijaan se on tiukka, mutta erittäin voinen juusto. Se on täyteläinen ja monimutkainen, ja siinä on hienovaraisia umamin makuja ja rapeita piirteitä, kun se alkaa muodostaa tyrosiinikiteitä kypsyessään.

Donatello tunnetaan myös lempinimellä Donny. Tämä juusto on äskettäin saavuttanut toisen sijan luokassaan kansainvälisessä kilpailussa. Se on myös voittanut ensimmäisen sijan American Cheese Societyn kanssa. Juustoa suositellaan nautittavaksi huoneenlämpöisenä, jotta sen kaikki aromit pääsevät parhaiten esiin. Se sopii täydellisesti sellaisenaan tai rapean leivän kanssa. Se on tyypillinen juusto voileipiin ja se sopii nautittavaksi mihin tahansa vuorokaudenaikaan. Sitä voidaan tarjoilla juustolautasella tai alkupaloissa. Keittiössä se sopii hyvin raastettuna tai gratinoituna perunoiden tai pastaruokien päälle. Juusto sopii erityisen hyvin täyteläisten punaviinien tai amerikkalaisen portviinin kanssa.

Lopuksi, queso Donatello on herkullinen ja monipuolinen juusto, joka tarjoaa täyden makuelämyksen. Voit luottaa siihen, että Cedar Grove -juustola valmistaa korkealaatuisia juustoja, joissa kunnioitetaan ympäristöä ja perinteitä.

✓ Yhdysvallat