Dilliskus

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla Dilliskus-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Haluatko tietää lisää Dilliskus-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Dilliskus-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Dilliskus-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Dilliskus-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Dilliskus on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Maja Binder - Juuston asiantuntija

Maja Binder on kotoisin Saksasta, mutta hän asuu nykyisin Dinglen niemimaalla Irlannissa, jossa hän valmistaa Dilliskus-nimistä upeaa raakamaitojuustoa. Dinglen niemimaa sijaitsee Kerryn kreivikunnassa, Irlannin läntisimmässä pisteessä. Maja ja hänen aviomiehensä Olivier Beaujouan asuvat Dinglen niemimaan pohjoispuolella sijaitsevan linnan lähistöllä, josta avautuu kaunis näköala lahden yli. Kyseessä on upea osa Irlantia, jossa rehevät niityt ulottuvat melkein merelle asti ja lehmät laiduntavat yhdessä Atlantin aaltojen kanssa.

Algi DULSE ja juustonvalmistus

Juustoa valmistettaessa siihen lisätään urdiinia, joka on syötävä levä, joka kasvaa laajalti Pohjois-Atlantin rannikoilla. Lisäys on tehty paitsi visuaalisen vaikutelman vuoksi, myös jatkona perinteiselle levien käytölle irlantilaisessa ruoanlaitossa. Juustolla on hedelmäinen maku ja villi monimutkaisuus, jota korostaa kuoren harjaaminen ja hankaaminen suolaseoksella kypsymisprosessin aikana. Luolan aromit sekoittuvat maahan ja turveeseen. Tämä juusto ei ole hento sekä maun että ulkonäön suhteen, mutta se antaa sinulle todellisen tunteen siitä, mistä se tulee, villien yrttien, maan ja meren yhdistelmällä.

Pakkaus ja säilytys

Juustojen pakkaaminen on yhtä huolellisesti suunniteltu kuin niiden valmistus. Paksu paperi taitetaan juustojen ympärille ja sidotaan sitten köyteen. Tämä mahdollistaa juuston hengittämisen ja kuoren estää imeytymästä tai irrottamasta ammoniakin aromia. Olen täysin vakuuttunut siitä, että savustettu Dilliskus-juusto on edelleen suosittu tarjoilu kaikkialla Irlannissa ranskanperunoiden sijaan, aina Guinness-oluen seurana.

  • Dilliskus-juuston ominaisuudet:
    • Maku: Hedelmäinen, villi
    • Kuoren hoito: Harjaaminen ja hankaaminen
    • Alga DULSE-lisäys
    • Säilytys: Tuuletuksen mahdollistava pakkaus

Tämä artikkeli antaa sinulle kattavan kuvan Dilliskus-juustosta ja sen valmistuksesta. Maja Binderin sitoutuminen laatuun ja perinteisiin näkyy selkeästi tämän ainutlaatuisen juuston maussa ja ulkonäössä. Dilliskus-juusto on todellinen irlantilainen herkku, joka tarjoaa aitoja makuja villistä luonnosta ja merestä.

✓ Irlanti