Crozier Blue

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Crozier Blue-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Crozier Blue-juuston maun määräävät monet tekijät. Tutustu tarkemmin tähän upeaan juustoon, ja opit valitsemaan parhaan Crozier Blue:n ostohetkellä.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Crozier Blue-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Crozier Blue-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Crozier Blue-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Crozier Blue on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Queso Crozier Blue

Tietoa Crozier Blue -juustosta

Crozier Blue on J & L Grubb -yrityksen uusin luomus, jolla on pitkä kokemus sinisestä juustosta, mukaan lukien tunnettu Cashel Blue. Tämä kotitekoinen juusto valmistetaan vastikään perustetun lampaalauman maidosta Cashelin niityillä, Tipperaryn kreivikunnassa. Juustoa valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta ja kasvisjuoksutteesta, ja sitä on saatavilla perinteisissä kaupoissa. Vaikka se on hiljattain tullut markkinoille, se on erittäin suosittu Irlannin, Englannin ja Skotlannin myyntipisteillä ja markkinoilla sen lempeän maun ja pehmeän rakenteen vuoksi. Crozier Blue kypsyy hitaasti, ja vaikka se voidaan syödä nuorena, se murenee helposti, joten on suositeltavaa odottaa sen kypsymistä huippuunsa. Tuolloin löydämme juuston, jossa on hienostunut maku ja runsas ja kermainen rakenne, tasapainoinen ja melkein makea maku, joka päättyy viimeiseen räjähtävään puraisuun. Juusto tulee säilyttää käärittynä jääkaapissa, ottaa se ulos ja avata se vähintään tunti ennen tarjoilua, jotta sen luonnolliset maut saavat hapettua. Se sopii täydellisesti juustopöytiin toastin kanssa.

✓ Irlanti