Cravanzina

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Cravanzina-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Cravanzina-juuston maun määräävät monet tekijät. Tutustu tarkemmin tähän upeaan juustoon, ja opit valitsemaan parhaan Cravanzina:n ostohetkellä.

Haluatko tietää lisää Cravanzina-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Tietenkin paras tapa tutustua Cravanzina-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Cravanzina oikea valinta makusi mukaan.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Cravanzina-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Cravanzina-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Cravanzina-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Cravanzina on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Queso Cravanzina

Cravanzina on eräs herkullisista juustoista, jota valmistetaan Langan korkeilta alueilta, maanviljelysalueelta lähellä Astia Piemonten eteläisessä osassa. Tämä käsityönä valmistettu juusto valmistetaan tarkkaan valitusta sekoituksesta pastöroituja vasikan ja lampaan maitoa (80% / 20%). Alta Langa -alue, joka tunnetaan Barolon, Barbarescon ja Astin viineistä, tuottaa myös laajan valikoiman upeita juustoja. Cravanzina, joka on nimetty läheisen kaupungin, Cravanzanan, mukaan, on korkean Langan alueen toinen aarre.

Ominaisuudet ja maku

Cravanzina on pehmeä, pyöreä diskon muotoinen juusto, joka painaa noin 225 grammaa. Sen maku on herkkä ja sillä on ohut ja taipuisa kuori. Juuston sisus on pehmeä ja kermainen, ylellisen tekstuurin omaava ja hieman kostea. Sen herkullisessa maussa on suolaisia ​​elementtejä, sieniä ja maanläheisiä aromeja.

Valmistusprosessi

Cravanzinan valmistuksessa noudatetaan Piedmontea Paglierin mallia, joka on perinteinen juusto alueelta. Nimi tarkoittaa "olkea" italiaksi, sillä juustomassat ovat aikoinaan kypsyneet olkialustalla. Juusto on herkullinen lämpimän patongin ja salaattien kanssa. Se levittyy kuin voi - kokeile syödä sitä pähkinäleivän kanssa - ja muista syödä myös juustokuori, sillä se on paitsi syömäkelpoinen myös osa juuston makua. Muista ottaa juusto huoneenlämpöön ennen maistamista.

Juuston valikoima

Cravanzinan valmistaja, perheen omistama tuotantoyhtiö, tuottaa vähintään 20 erilaista juustoa, kuten Captivator La Tur, Brunet, Robiola Rocchetta ja Rosso di Langa.

Muut käyttötavat

Cravanzina on erinomainen juusto myös lämpimän patongin ja salaattien lisäksi. Se sopii hyvin myös leivän päälle, erityisesti pähkinäleivän kanssa. Älä unohda syödä juuston kuorta, sillä se on osa juuston ominaisuuksia. Ota juusto huoneenlämpöön ennen syömistä, jotta pääset nauttimaan sen täydestä mausta.

✓ Italia