Corleggy

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Corleggy-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Corleggy-juuston maun määräävät monet tekijät. Tutustu tarkemmin tähän upeaan juustoon, ja opit valitsemaan parhaan Corleggy:n ostohetkellä.

Haluatko tietää lisää Corleggy-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Tietenkin paras tapa tutustua Corleggy-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Corleggy oikea valinta makusi mukaan.

Onko Corleggy-juusto sinulle sopiva? Jatka lukemista, niin saat tietää.

Corleggy-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Corleggy-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Corleggy on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Queso Corleggy on kovapastainen käsintehty juusto, joka valmistetaan pastöroidusta vuohenmaidosta. Maito tuotetaan suurella vuohilaumalla, joka laiduntaa Cavanin kreivikunnan rehevillä ja ylellisillä niityillä Erne-joen rannoilla. Juuston maku on rikas ja tasapainoinen, täynnä yrttistä intensiteettiä. Corleggylla on luonnollinen kuori, joka on liotettu suolaliemessä. Kuori on syötävä ja erittäin herkullinen. Jotkut asiantuntijat pitävät sitä parhaana juustona. Se sisältää vain eläinperäistä juoksutetta ja sopii siksi myös kasvissyöjille. Jokainen juusto kypsytetään kellareissa 8 viikosta 4 kuukauteen, riippuen vuodenajasta, ilmastosta, kosteudesta ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yrttien ja ruohon seoksesta, jota vuohet saavat syödä juuston valmistuksen aikaan. Corleggy on erityisen erikoinen ja vaikea löytää juusto, koska sen valmistusprosessi on hyvin pientuotettu. Sitä myydään erikokoisina pyörinä. Se sopii täydellisesti juustolautasen keskipisteksi, mutta suosittelen myös kokeilemaan sitä tuoreiden hedelmien, kuten viikunoiden tai luumujen, kanssa.

✓ Irlanti