Buche Maître Seguin

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Buche Maître Seguin-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Haluatko tietää lisää Buche Maître Seguin-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Tietenkin paras tapa tutustua Buche Maître Seguin-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Buche Maître Seguin oikea valinta makusi mukaan.

Mikä on juusto Buche Maître Seguin?

Juusto Buche Maître Seguin on yksi tunnetuista juustoista Poitou-Charentesin alueella valmistettu. Se valmistetaan pastöroidusta vuohenmaidosta, ja siinä on sileä ja silkkimäinen kuori, joka kehittää valkoisen homeen pénicillium candideen ansiosta. Juuston sisus on ohut, valkoinen ja kermainen, vähän suolainen ja siinä on kevyt vuohenmaku. Juustoa voidaan nauttia nuorena tai kypsyttää 8-10 päivän ajan. Vuohipitoisuus kasvaa säilytyksen keston myötä. Sitä voi nauttia aterian päätteeksi juustopöydässä tai viipaloida gratinointiin salaatin päälle.

Kuinka juustoa käytetään?

Juusto Buche Maître Seguin on monipuolinen juusto, jota voidaan käyttää monella tavalla ruoanlaitossa. Sitä voi nauttia sellaisenaan tai sen voi viipaloida ja käyttää gratinointiin esimerkiksi salaattien päälle. Juusto sopii erinomaisesti myös juustolautaselle aterian lopuksi.

Juuston maku ja säilyvyys

Juuston Buche Maître Seguin maku on aluksi kevyesti vuohenmakuinen, mutta maku voimistuu säilyttämisen aikana. Juustoa voi säilyttää jääkaapissa 8-10 päivän ajan, ja sitä kannattaa säilyttää ilmatiiviissä rasiassa tai muovipussissa säilytysajan pidentämiseksi.

Juuston alkuperä ja historia

Juusto Buche Maître Seguin on peräisin Poitou-Charentesin alueelta, joka tunnetaan korkealaatuisista juustoistaan. Alueen perinteet ja vuosisataiset juustonvalmistustaidot näkyvät juuston laadussa ja maussa. Juusto on saanut nimensä tunnetun satuolennon, Mestari Seguinin mukaan, joka oli vuohenkasvattaja ja seikkaili vuohensa kanssa.

Yhteenveto

Juusto Buche Maître Seguin on herkullinen vuohenmaitojuusto, joka valmistetaan Poitou-Charentesin alueella. Juustossa yhdistyvät sileä kuori, kermainen sisus ja kevyt vuohenmaku. Juustoa voidaan nauttia nuorena tai kypsytettyä 8-10 päivää. Se sopii erinomaisesti juustolautaselle tai gratinointiin salaatin päälle. Juuston alkuperä ja uniikki maku tekevät siitä erityisen herkun juuston ystäville.

✓ Ranska