Brewers Gold

Vain todelliset juuston ystävät pystyvät arvostamaan Brewers Gold-juuston makua ja vivahteita. Uskallatko maistaa?

Jos et ole vielä päättänyt kokeilla Brewers Gold-juustoa, anna meidän kertoa sinulle lisää siitä.

Brewers Gold-juuston maun määräävät monet tekijät. Tutustu tarkemmin tähän upeaan juustoon, ja opit valitsemaan parhaan Brewers Gold:n ostohetkellä.

Haluatko tietää lisää Brewers Gold-juustosta? Täällä kerromme sinulle kaiken, jotta ymmärrät tämän juuston päälle ennen sen ostamista.

Tietenkin paras tapa tutustua Brewers Gold-juustoon on maistamalla sitä, mutta verkkosivustoltamme löydät vihjeitä, jotka kertovat etukäteen, onko Brewers Gold oikea valinta makusi mukaan.

Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit laajentaa tietämystäsi Brewers Gold-juustosta. Toivomme, että nautit tiedoista yhtä paljon kuin juuston syömisestä.

Onko Brewers Gold-juusto sinulle sopiva? Jatka lukemista, niin saat tietää.

Brewers Gold-juuston oli pakko sisältyä tämän maailman juustoja käsittelevän tietosanakirjan sivuille, ja kun luet tarjoamamme tiedot siitä, saatat päättää, että se on välttämätön myös sinun ruokakomerossasi.

Ehkä et ole tähän saakka tiennyt Brewers Gold-juuston olemassaolosta. Tai ehkä olet etsinyt sitä, koska Brewers Gold on suosikkijuustosi. Joka tapauksessa tarjoamme täällä runsaasti tietoa tästä juustosta, jotta voit tutustua siihen paremmin.

Juusto Brewers Gold

Juusto Brewers Gold on irlantilaisen Kashdrinna Farmhouse Cheese Co:n valmistama juusto. Se tehdään yhteistyössä pienyritys Dairy Companyn kanssa, joka on kymmenen irlantilaisen maanviljelijän yhteisö, joka normaalisti toimittaa heille luomumaitoa juuston valmistukseen. Kun luomumaito ei riitä, apua tulee Länsi- ja Munsterin alueen muilta meijereiltä. Kashdrinna, joka sijaitsee Stoneyfordin kylässä Kilkennyn piirikunnassa, perustettiin vuonna 2004 kokki Helen Finneganin toimesta. Hän alkoi kokeilla juustonvalmistusta internetin avulla keittiössään. Helen myöntää, että "meidän piti heittää paljon juustoja roskiin yritystemme aikana, ja saimmekin maan parhaat ketut ensimmäisten vuosien aikana!" Onneksi hänen taidot kasvoivat ja hänestä tuli myös menestyvä, pienen meijerin perustaja vuonna 2005. Brewers Gold syntyi oluen ja juuston maisteluillassa, jossa Helen yhdistyi irlantilaiseen käsityöläisoluen tuottajaan Carlow Breweryyn. Kashdrinna oli jo aiemmin käyttänyt viiniä pesemään osaa juustoistaan, mutta tapahtuma innoitti Helenin luomaan reseptin oluella, joka sekoitettiin suolaiseen veteen ja käytettiin pesemään nuoret juustot joka toinen tai kolmas päivä. Tämä edistää Brevibacterium-kulttuurien muodostumista, jotka antavat juustolle sen tunnusomaisen oranssin kuoren ja "haisevat jalat" (B. linen kulttuuri on myös vastuussa hajusta). Kolme eri käsityöläispanimoa toimittaa olutta, riippuen siitä, mitä maanviljelijät toimittavat maitoa. Nämä kolme oluet ovat: O'Hara's Pale Ale , joka on peräisin O'Hara's Brewery / Carlow Brewing Companyltä, Dungarvan Brewing Company Ltd:n käsityöläisoluen Copper Coast Irish Red Ale ja Eight Degrees Brewing Company Ltd:n Sunburst Red Ale. Brewers Gold on puolikova pastöroituun lehmänmaitoon perustuva juusto. Se on myös kuoripesty, mikä tarkoittaa tietenkin, että sillä on hieman hajua. Englannilla ja Walesilla on omat kuoripestyt vihannesjuustonsa (esim. puuma, St James, Celtic Promise ja Burwash Rose, vain muutamia mainitakseni), mutta Irlanti on tullut erityisen tunnetuksi niistä viime vuosikymmeninä. Gubbeen, Durrous, Ardrahan ja Millène ovat juustoja, joihin kuuluvat kaikki, joilla on hyvä juustonhaju nenässään (mieluiten vahva nenä), ja kaikki nämä tulevat Corkin piirikunnasta, missä alueen ilmasto - kostea ja suolaista merituulta - tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kuoripestyt juustotuotannolle.

Ominaisuudet

Brewers Gold -juustolla on kiiltävä ja tahmea amber-kuori, joka sisältää sisällään pehmeää ja kermaista keltaista juustoa. Juustolla on voi-mainen koostumus ja runsas pähkinäinen maku, jossa on kermainen ja makea sävy, ja se muistuttaa humalan makua, jota onkin käytetty sen pesemiseen. Tässä juustossa saattaa joskus esiintyä vihreää tai valkoista homekasvustoa, mikä on täysin normaalia ja itse asiassa merkki juuston kypsymisestä. Pyyhi home kostealla liinalla. Tämä ei ole arkaan makuun sopiva juusto, mutta se, joka pitää juustosta hieman potkua saadakseen, tai se, joka haluaa nauttia juuston oluen kanssa, on ehdottomasti etsiä tämä juusto. Suuret Brewers Gold -pyöreät juustot painavat 1 kg, kun taas puolikkaat mini-kolot ovat saatavilla 150 g: n pakkauksissa. Tämä juusto voitti hopeamitalin International Cheese Awardsissa vuonna 2014 Nantwitchissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sekä kaksi tähteä Great Taste Awardsissa. Tällä upealla kultaisella juustolla on erittäin sopiva nimi, koska "Brewers Gold" on myös tunnettu monimutkaisesta aromistaan ja katkeruudestaan - ja kyllä, tässä tapauksessa syödessäsi juustokuori, saat kaikki makujen monimutkaisuudet käyttämättä käsityöläisoluita. Tällä hetkellä tätä juustoa on saatavilla vain Ranskassa, Hollannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa. Brewers Gold -juusto sopii erinomaisesti voimakkaiden makujen kanssa - esimerkiksi kaurakeksien kanssa. Keittiössä sitä voidaan käyttää resepteissä kuten "tartiflette", joka valmistetaan pekonilla, sipuleilla, valkosipulilla, perunoilla, rosmariinilla, kermalla, pippurilla ja tietysti Brewers Gold -juustolla. Tämä juusto sopii täydellisesti käsityöläisoluiden kanssa.

✓ Irlanti