Blarney Castle

Onko Blarney Castle-juusto sinulle sopiva? Jatka lukemista, niin saat tietää.

Queso Blarney Castle

Elokuvan kuvaus

Vain muutaman kilometrin päässä Corkin keskiaikaisesta kaupungista sijaitsee kuuluisa Blarney Castle, joka on tunnettu kivestään, joka väitetään antavan suunsoitontaidon niille, jotka suutelevat sitä. Blarney Castle on peräisin Corkin vehreiltä niityiltä ja kristallinkirkkaista vesilähteistä. Ainoa asia, mitä Blarney-juustomme jakaa nimensä merkityksen kanssa, on sen ystävällinen luonne. Blarney on herkullinen puolikypsä juusto Irlannin reheviltä niityiltä. Se on täysin luonnollinen ja vapaa keinotekoisista mausteista ja lisäaineista. Voit kuvailla tätä herkullista ja pehmeää juustoa myös täysin luonnolliseksi. Sen hienostunut maku muistuttaa nuorta goudaa. Blarney Castle -juustoa on saatavana 200 grammaa, 400 grammaa ja 2,5 kilogrammaa. Se sopii myös kasvissyöjille.

Erityisesti suositellut käyttötavat

Blarney on makea ja monipuolinen juusto, joka sopii täydellisesti esimerkiksi voileipien, juustolautasten, vihannespiirakoiden tai salaattikuutioiden valmistukseen. Kokeile yhdistää sitä tuoreiden hedelmien, luomuviinin ja rentouttavan iltapäivän kanssa. Se on myös upea sulattumaan, ja sitä voi ripotella paistetun perunan päälle tai kuumalle keitolle. Sen makea maku ja tasapainoinen, samettinen rakenne täydentävät mitä tahansa ruokalajia.

Saatavuus

Blarney Castle -juustoa on saatavana 200 gramman, 400 gramman ja 2,5 kilogramman pakkauksina. Se on laajasti saatavilla Irlannissa ja sen voi löytää useimmista ruokakaupoista. Juusto on myös suosittu matkamuisto Irlantia vierailleille turisteille.

Resepti: Blarney Castle -täytteiset leivät

  • Leikkaa Blarney Castle -juustosta ohuita siivuja.
  • Levitä siivut leivän päälle.
  • Lisää haluamiasi täytteitä, kuten kinkkua, salaattia ja tomaattia.
  • Sulje leivät ja tarjoile.

Ruokavinkki: Blarney Castle -juusto ja viinilasillinen

Nauti herkullisesta Blarney Castle -juustosta lasillisen hyvää viiniä kanssa. Kokeile esimerkiksi yhdistää juusto punaviinin kanssa ja anna niiden makujen tanssia kielelläsi. Tämä yhdistelmä sopii täydellisesti esimerkiksi rentoutuneeseen illanviettoon tai juhlahetkiin ystävien kanssa.

✓ Irlanti